Klaaswebdesign bied de klant nu ook gelijk webhosting en domeinnamen aan via realhosting.nl

klik op het logo voor het aanvragen van webhosting

Over RealHosting :

RealHosting is een middelgrote, Nederlandse hosting provider. Wij zijn gespecialiseerd in webhosting en domeinregistraties. Dat doen we al vanaf 2001. Met een hecht team van enthousiaste professionals zijn wij klein genoeg om persoonlijk te blijven en groot genoeg om een betrouwbare partner te zijn. Wij zijn iedere dag bezig met kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken we volgens ISO9001 normen. Dit garandeert een continue proces van verbetering. Het is niet voor niets dat klanten ons met gemiddeld een 9 waarderen!

Uitstekend bereikbaar:

Wij hebben een normaal telefoonnummer en nemen gemiddeld binnen 10 seconden op. Buiten kantooruren hebben wij een 24×7 storingsdienst paraat staan. Stel je ons een vraag voor 17u? Dan krijg je dezelfde werkdag nog een inhoudelijk antwoord!

Verhuisservice:

Unieke verhuisservice
Overstappen van hosting provider ingewikkeld? Niet als je naar RealHosting overstapt! Onze projectmanager en technici helpen je graag met een probleemloze overstap. Zo weet je zeker dat jouw overstap goed is geregeld. Zonder hoofdpijn.

Zekere keuze:

Een zekere keuze
Kies je voor RealHosting, dan maak je een veilige keuze. We bestaan sinds 2001 en werken volgens ISO9001 normen. Nog niet overtuigd? Bekijk dan onze referenties. De beschikbaarheid is gemiddeld meer dan 99,99%.